Compact 4WD motorhome       

Rijden over de tracks in het Red Centre met al het comfort bij de hand zoals naar Palm Valley of Ruby Gap? Of wat dacht u van de Birdsville Track, de Gammon Ranges, de zandwegen in Witjira of Mungo NP, Binns Track of de vele gravel roads in het binnenland van New South Wales of op Kangaroo Islands en Tasmanie? Deze motorhome kan vele wegen aan, zelfs de zware French Line bestaande uit mul zand en duinen behoort tot de mogelijkheden!

Als groot off road liefhebbers vinden wij dit verreweg de beste 4WD camper van Australie: een compacte 2 persoons motorhome waarmee over de talrijke onverharde wegen van de Outback kan worden gereden, inclusief allerlei 4WD tracks.
De motorhome is uitgerust met o.a. een permanent bed van L 192 x B 150 cm, een permanent zitgedeelte, chemisch toilet, buitendouche (warm water), volwaardige koelkast (2 x zo groot als in de andere 4WD campers) met vriesvak, 3 pits kookstel, magnetron, LED verlichting, panoramische achterramen, kastjes rondom, airco voorin, warm water voorziening op 240V en gas, zijluifel, etc. Daarnaast wordt de camper geleverd met een recovery kit. Voor een meerprijs kan er voor een generator worden gezorgd. De koelkast is er standaard in 3 way uitvoering d.w.z. dat u deze kunt laten draaien op 240V, 12V en/of gas.

U heeft dus geen gedoe met het uitklappen of opzetten van een tent of hefdak, het op de 4WD moeten klimmen om in een daktent te geraken, niet de gang te hoeven maken naar een pit toilet op een bushcamping en u hoeft geen bed op te maken.


Alleen af te halen in Sydney, een camper kan op aanvraag worden ingeleverd in Melbourne. Wilt u kunnen genieten van off road reizen in combinatie met veel comfort dan is dit dé 4WD camper! Niet toegestaan op Fraser en Moreton Island.

Bent u geinteresseerd? Laat het ons dan weten via het formulier http://www.australiacampers.com/camper-australie.htm