Camper huren in Australie
  Home Budget campers 4WD campers 
Motorhomes Hitop campervans Prijsopgave 


Cape York 4WD's


Deze modellen zijn alleen af te halen en in te leveren in Cairns

 

Wilt u het Cape York Peninsula gaan bereizen? De op deze pagina afgebeelde 4WD’s zijn de best uitgeruste voertuigen om dit afgelegen gebied mee te gaan bereizen. U heeft de keuze uit een Landcruiser Workmate, verlengde 2 persoons Bushcamper, Ford Ranger met dubbele cabine en/of deze 4WD’s in combinatie met een robuuste off road trailer met o.a. slide out keuken. De motorinhoud van de 4WD’s loopt uiteen van 3500cc V6 (Ford Ranger) tot 4500cc V8 (Workmate).

Een 4WD wordt geleverd met een volledige kampeeruitrusting inclusief een snel opzetbare 4 persoons tent (3 minuten), huur van een tweede tent is mogelijk. Daarnaast is elke 4WD uitgerust met een kwalitatief sterke elektrische koelbox, dubbele accu, imperial, UHF radio, elektrische lier, recovery kit, grote brandstoftanks tot maximaal 180 liter, snorkel, bullbar, op het dak bevestigde buizen om hengels in op te bergen en goede banden voor het zware off road werk. Extra’s welke kunnen bijgehuurd zijn zonnepanelen en een pakket om eten te bereiden in en boven het kampvuur d.w.z. om brood te bakken, vlees te kunnen grillen en bakken en een kan waarin water kan worden gekookt. Als extra is zelfs de huur van een kettingzaag mogelijk zodat u uw eigen hout kunt zagen. Boekt u ver van tevoren dan is er tegen een extra huurprijs een alumium boot met buitenboordmotor beschikbaar als ook een trailer met daarop 2 quad’s (niet goedkoop). Onder ver van tevoren wordt verstaan 15 maanden of meer voor een afhaaldatum.

Kampeeruitrusting: grondtent(en), slaapmatten, slaapzakken, kussens, kussenslopen, tafel en stoelen, 240V verlengsnoer, draagbaar 2 pits kookstel, LPG fles, kook- en eetgerei, bekers/mokken, afwasteil, emmer, waterjerrycans, douchezakken en opbergboxen. Via deze video komt u meer te weten over de meegeleverde tent(en). U dient zelf voor handdoeken te zorgen.

De beste maanden om het Cape York Peninsula te bereizen zijn juni t/m oktober en de focus van nagenoeg alle reizigers ligt dan ook op deze maanden. De vloot 4WD’s is klein wat inhoudt dat de meeste voertuigen zeer ver vantevoren zijn vergeven.
Het is goed om te weten dat als u in juni t/m oktober wil reizen, het doen van een aanvraag hiervoor alleen zin heeft t/m december van het jaar ervoor. Vanaf de Kerstdagen zijn alle 4WD’s volgeboekt, vooral door vraag vanuit Australië zelf.