Camper huren in Australie
  Home Budget campers 4WD campers 
Motorhomes Hitop campervans Prijsopgave 


Hilux Pod

Zeer complete 4WD camper met o.a. dubbele cabine, veel opbergruimte, 2 reservewielen en achteruitrijdcamera

Hilux Pod 4WD Camper Australie

Depots: Adelaide, Brisbane, Cairns, Darwin, Melbourne, Perth en Sydney.
Huur van een Hilux Pod vanuit of naar Alice Springs, Broome en Hobart is niet mogelijk

Dit is een zeer compleet uitgerust 4WD camper. De Toyota Hilux wordt geleverd met ondermeer de combinatie dak-zijtent, dubbele cabine, grote watertank, koelkast, buitenkraantje en achteruitrijcamera. Door de grote brandstoftank heeft de camper een bereik van 1200 kilometer. De tent is in ongeveer 10 minuten op te zetten en aaneengesloten: van de daktent en het zijgedeelte kan één geheel worden gemaakt en deze biedt veel ventilatie. Het zijgedeelte beschikt over een stevig grondzeil welke aan de tent vastzit en die ideaal is voor het gebruik op de vaak harde grond in de Outback. Voor de 3e en 4e persoon kunnen er stretchbedden worden meegeleverd. Op basis van eigen langdurige ervaringen in Australie vinden wij dit de beste 4WD om met een gezin in/mee te gaan reizen. De tot nu toe ontvangen klantenfeedback op de 4WD is heel positief.

Houd er in uw planning rekening mee dat er maar een klein aantal Hilux Pods wordt verhuurd (12 stuks) en dat er het hele jaar door veel belangstelling voor deze 4WD campers is, voor een groot deel gaat het om terugkerende huurders uit met name de Duitstalige landen. Over het algemeen is dit model 10 tot 11 maanden van tevoren volgeboekt.

In tegenstelling tot andere huur 4WD's in Australie mag er op vrijwel elke onverharde weg worden gereden zoals de track naar The Lost City in Litchfield NP, Boggy Hole in Finke NP en de Old South Road van Maryvale naar Finke. De enige tracks waar niet op mag worden gereden is de Canning Stock Route en de Old Telegraph Road op het Cape York Peninsula. Daarnaast is het niet toegestaan om met dit model 4WD camper de oversteek naar Fraser of Moreton Island te gaan maken.

4WD camper huren in Australie

Kenmerken: Toyota Hilux met 3000cc dieselmotor, automaat of handgeschakeld, high and low gear, brandstoftank 145 liter, verbruik 11-12 liter per 100 km*, 5 zitplaatsen, 4 slaapplaatsen, airco in cabine, radio-CD met MP3/iPod ingang, cruise control, 3 x 12 Volt ingang, dubbele accu, snorkel, bullbar, professionele recovery kit, EPIRB, gereedschapsset, elektrische lier, 2 reservewielen en een grote met de hand aanzetbare zijluifel. Er kan een kinderautostoel of zitverhoger worden geplaatst. Dit is de enige 4WD camper in Australie die over een achteruitrijcamera beschikt. Een Hilux 4WD heeft een neutrale uitstraling wat inhoudt dat er geen stickers en/of belettering op is aangebracht en biedt voldoende opbergruimte voor de bagage van 5 personen. Het bouwjaar is 2012 of 2013.

* Het verbruik hangt nauw samen met de rijstijl, het gebruik van de airco en het terrein.

4WD camperhuur Australie

● bed daktent L 205 x B 140 cm
● zijgedeelte met 2 stretchbedden
● slaapzakken, lakens, kussens
● buitentafel en max. 5 stoelen
● 40 liter Engel koelkast
● uitschuifbaar keukenblok
● 2 pits kookstel
● 4 kg LPG fles
● kook- en eetgerei
● spoelbak met elektrische pomp
● 80 liter watertank + vulslang
● koud watervoorziening
● pannen, bekers, kopjes 
● stroomaansluitpunt
● 240V verlengsnoer
● draagbare buitenlamp
● LED verlichting
● ventilatieopeningen in tent
● zij- en achterluifel 200 x 360 cm
● brandblusser
● douchezak
● eenvoudige road atlas
● elektrische compressor
● 4WD recovery kit + hoge krik
● EPIRB (satellietbaken)
● Let op: geen hand- en theedoeken

Hilux Pod 4x4 Australie