Camper huren in Australie
  Home Budget campers 4WD campers 
Motorhomes Hitop campervans Prijsopgave 


Outback Troopy 4WD

Een 4WD camper met recovery kit, compressor, hoge krik,
2 reservewielen en elektrische lier

Troopy 4WD camper Australie

Depots: Perth, Darwin, Cairns en Sydney. Huur vanuit of naar Adelaide, Brisbane en Melbourne behoort tot de mogelijkheden maar dan alleen als de huurperiode minimaal 6 weken bedraagt. Geen huur naar/vanaf Hobart.

Net als ondermeer de Rooftop 4WD en Hilux Pod is de Outback Troopy een goed uitgeruste 4WD om de afgelegen gebieden van Australie mee te gaan bereizen. Bij de auto wordt een complete kampeeruitrusting meegeleverd voor maximaal 2 personen. Iedere Troopy is uitgerust met belangrijke extra’s voor een reis in de Outback: een professionele recovery kit, elektrische lier en 2 reservewielen. Daarnaast beschikt de 4WD over een groot roofrack waarop het tweede reservewiel wordt vervoerd en daarnaast genoeg ruimte biedt voor bijvoorbeeld uw bagage, extra diesel jerrycans of brandhout. Extra’s welke op aanvraag kunnen worden meegeleverd zijn maximaal twee jerrycans voor extra diesel (inhoud elk 20 liter), twee rijplaten en een zgn. safety flag pole voor als u in o.a. de Simpson Desert wilt gaan rijden.

Kenmerken: Toyota Landcruiser met 4200cc dieselmotor, handgeschakeld, high and low gear, brandstoftank 2 x 90 liter, verbruik 16 liter per 100 km*, 2 zit- en slaapplaatsen, 2 grote uitschuifbare laden, airco, radio-CD, dubbele accu, 3 x 12V ingang, snorkel, bullbar, roofrack, recovery kit, EPIRB, gereedschapsset en een elektrische lier. Een tarp en spanbanden om de spullen op het roofrack mee vast te maken zijn op aanvraag verkrijgbaar. Er kan geen kinderautostoel worden geplaatst. Een Outback Troopy 4WD camper heeft een neutrale uitstraling, d.w.z. dat er geen stickers en belettering op zijn aangebracht, en is van het bouwjaar 2007 t/m 2012.

Met dit model 4WD camper mag op vrijwel elke onverharde weg in Australie worden gereden, inclusief de wegen die met de meeste andere huur 4WD’s verboden zijn zoals de Canning Stock Route (alleen met twee 4WD’s), The Lost City in Litchfield NP, de Old South Road van Maryvale naar Finke en Boggy Hole in Finke NP. De enige track waar niet op mag worden gereden is de Old Telegraph Road (Cape York Peninsula). Het is niet toegestaan om met de 4WD auto de ferryoversteek naar Fraser of Moreton Island te maken. Verder gelden er geen wegenrestricties.

● bed L 205 x B 145 cm
● eventueel met 2 persoons tent
● slaapzakken, lakens, kussens
● buitentafel en 2 stoelen
● elektrische koelbox
● draagbaar 2 pits kookstel
● 4 kg LPG fles
● kook- en eetgerei
● pannen, bekers, kopjes
● 2 x 20 liter water jerrycan
● 240V verlengsnoer
● draagbare buitenlamp
● douchezak
● brandblusser
● eenvoudige road atlas
● 4WD recovery kit
● elektrische compressor
● speciale hoge krik
● EPIRB (satellietbaken)
● let op: geen hand- en theedoeken