• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Stationwagon

Stationwagon met kampeeruitrusting

Een auto voor de echte low-budget reiziger! De stationwagons zijn van groot formaat en worden geleverd met een kampeeruitrusting voor 2 tot 5 personen. Geen zin om een tent op te zetten? Wanneer u met z’n tweeën reist kunt u ook op een zelf meegebracht luchtbed achterin de auto gaan slapen. Bent u eigenlijk voornemens om per bus te gaan reizen in combinatie met het overnachten in hostels dan is het aan te raden om eerst eens de prijs van dit autotype te checken! De kans is namelijk groot dat u m

Depots: Brisbane, Cairns, Darwin, Melbourne, Perth en Sydney. Huur vanuit/naar Adelaide, Alice Springs, Broome en Hobart is niet mogelijk.

Kenmerken: Ford Falcon of Holden Commodore met 3800 of 4200cc benzinemotor, automatisch geschakeld, airconditioning, radio-CD met aansluitpunt voor tablet of telefoon, brandstoftank 65 liter inhoud, verbruik 11-12 liter per 100 km*, 5 zitplaatsen met gordels, grote bagageruimte, bouwjaar 2005 t/m 2010. Plaatsing van een kinderautostoel en/of zitverhoger is mogelijk. 

Kampeeruitrusting: in de uitrusting bevinden zich een 2 persoons tent met toebehoren (een tweede tent kost $45.00 extra), tafel, maximaal 5 stoelen, gasfles, draagbaar kookstel, koelbox (dagelijks te vullen met ijs), 10 liter water jerrycan, borden, bestek, bekers, pan, steelpan, koekenpan, kookgerei, afwasteil en opbergbox. Slaapmatten, slaapzakken en kussens worden niet meegeleverd en kunt u heel betaalbaar aanschaffen bij een lokaal K-mart filiaal. Slaapzakken zijn ook op het afhaaldepot van de auto verkrijgbaar voor $9.00 per stuk.