• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Poptop 4 seats

Camper huren in Sydney

De Poptop 4 seats campervans zijn volgeboekt t/m april 2025.

Alleen te huur vanuit en naar Sydney. De minimale huurperiode bedraagt 6 weken

Bent u voornemens om voor een lange periode in Australië te gaan reizen dan is een Poptop 4 seats door zijn extra's en betaalbaarheid hier een prima kandidaat voor.

Voordelen t.o.v. andere (Hitop) campervans zijn: een zijluifel, meer opbergruimte, de mogelijkheid tot het buiten kunnen koken, eenvoudig op te maken bed, cruise control, veel minder windgevoelig tijdens het rijden door het lage dak, de uitbreidingsmogelijkheid van een tent achter de camper en een laag vast eigen risico van $1000 per schadegeval. Nadelig is de breedte van het bed, door de extra opbergruimte is deze 20 tot 30 cm smaller vergeleken met vergelijkbare campertypen.   

Kenmerken: Toyota met 2700cc benzinemotor, automatisch geschakeld, airconditioning in cabine, radio-CD met AUX ingang, USB poort en bluetooth, brandstoftank met 70 liter inhoud, verbruik 12 liter per 100 km*, 4 zitplaatsen met gordels, 2 slaapplaatsen, dubbele accu, 12V/240V stroomvoorziening, ventilatieopeningen in hefdak, ventilator in leefruimte (is niet standaard aanwezig en is op aanvraag), achteruitrijcamera, en zijluifel. Tegen een meerprijs kan er een camper(achter)tent worden meegeleverd. Let op: deze tent is ongeschikt om in te slapen! Reist u met 3 of 4 personen? U kunt worden voorzien van een 2 persoons grondtent met toebehoren. De achterbank is eenvoudig uit te klappen naar een bed. In dit campertype kan alleen met kinderen worden gereisd van 8 jaar en ouder. Een Poptop dateert van het bouwjaar 2015 of 2016 en is in Australie de enige huurcamper in zijn soort. 

Afmetingen: lengte 470 cm, breedte 169 cm, hoogte 204 cm (dak omlaag), 250 cm (met uitgeklapt dak) en binnenhoogte 191 cm.  

* het verbruik hangt nauw samen met de rijstijl, het gebruik van de airco en het terrein. 

Uitrusting  
bed L 202 x B 130 cm  koud watervoorziening 
geen bovenbed  handdouche om buiten te kunnen wassen
dekbedden, kussens, lakens  48 liter watertank met vulslang 
buitentafel en stoelen   240V verlengsnoer 
2 pits kookstel + gas  gordijnen rondom 
koelkast met vriesvak  vliegengaas voor enkele ramen 
240V magnetron  opbergruimte naast bed o.a. kledingkast
kook- en eetgerei  veel opbergruimte onder bank/bed 
bekers, glazen, kommen e.d.  diverse LED leeslampjes
spoelbak met 12V pomp rookmelder / brandblusser