• darkblurbg

Australia Campers: sterk in routeplanning!

 

Wij stellen het op prijs als u voor het invullen van het aanvraagformulier eerst deze informatie leest.

2019: het is nog niet mogelijk om een aanvraag voor camperhuur te doen voor een huurperiode beginnende in februari 2020 en later omdat een deel van de definitieve camperprijzen nog niet bekend zijn gemaakt. Het doen van een aanvraag voor een huurperiode vanaf februari 2020 heeft dan ook geen enkele zin.

Minimale huurperiode: wij hanteren voor de meeste trajecten een minimale huurperiode van 14 dagen. Voor Sydney-Cairns (of andersom) is dat 21 dagen. Wilt u gaan reizen tussen Perth en Darwin (of andersom) dan geldt er een minimale huurperiode van 25 dagen.    

4WD campers: wilt u in de maanden juni, juli of augustus 2019 reizen en gaat uw voorkeur daarbij uit naar een 4WD camper dan dient u er rekening mee te houden dat een aantal modellen een lage beschikbaarheid kennen of in zijn geheel zijn volgeboekt. Niet meer beschikbaar voor genoemde maanden zijn: Hilux Pod, Landcruiser Vortex en Stationwagon 4WD. Alleen nog maar op aanvraag beschikbaar zijn de modellen Landcruiser Workmate, Troopy Rooftop, Hitop Bushcamper en Troopcarrier 4WD. Deze 4WD's zijn populair vanwege de goede en complete uitrusting. Daarnaast zijn er van elk model maar 4 tot 12 exemplaren in de verhuur waardoor deze bij (altijd vroeg) aantrekkende vraag snel vergeven zijn. 

Gmail en Hotmail: wilt u de prijsopgave graag op zo'n adres ontvangen, check dan goed uw spambox! Het overgrote deel van onze prijsopgaven wordt door de Engelstalige links die erin worden gebruikt namelijk gezien als ongewenste mail/spam en hierdoor worden veel prijsopgaven rechtstreeks in de spambox van geadresseerden geplaatst of worden meteen geblokkeerd en/of verwijderd. Dit kan soms ook voorkomen bij de verzending aan een Live adres.

Wij nemen geen aanvragen meer aan welke afkomstig zijn van Yahoo e-mailadressen, dit omdat nagenoeg elke door ons aan een Yahoo adres verzonden prijsopgave nooit aankomt.

Naar het aanvraagformulier