• darkblurbg

Wij stellen het op prijs als u voor het invullen van het aanvraagformulier eerst de onderstaande informatie leest.

2019: het is nog niet mogelijk om een aanvraag te doen voor de periode vanaf maart 2019 omdat een groot deel van de definitieve camperprijzen nog niet bekend zijn. Het doen van een aanvraag voor een huurperiode vanaf februari 2019 heeft dan ook geen enkele zin.

4WD camper juli en augustus 2018: mocht u interesse hebben om in deze maanden met een voor 3, 4 of 5 personen geschikte 4WD camper gaan reizen dan dient u er rekening mee te houden dat de volgende modellen zijn volgeboekt: Hilux Pod, Landcruiser Stationwagon, Rooftop 4WD en Landcruiser Vortex. Een Britz Outback, Apollo Overlander en Safari Landcruiser kennen een lage beschikbaarheid. Het model Landcruiser Workmate is voor deze maanden alleen nog maar op aanvraag verkrijgbaar. 

Fraser Island: alleen met een Outback Wanderer en Poptop Bushcamper mag op Fraser Island worden gereden, alle andere 4WD's zijn daar niet toegestaan. Goed om te weten is dat er het gehele jaar door maar maximaal 5 exemplaren van deze campertypen aan de oostkust te huur zijn en dat er veel belangstelling uit vooral Duitsland en Zwitserland voor is.

Vroegboeken: wilt u over 10 tot 11 maanden in Australie gaan reizen, zijn uw plannen al omlijnd en heeft u al de vluchten kunnen boeken, leg dan ook uw camper vast. U kunt dan gebruik maken van vroegboekkorting en lage flex-tarieven. Vooral een aantal 2WD campertypen zijn ver voor de gewenste afhaaldatum aantrekkelijk geprijsd. Hoe vroeger een camper wordt geboekt, hoe goedkoper u uit bent. Maar ook; hoe dichter u bij de gewenste afhaaldatum boekt, hoe lager de beschikbaarheid is en hoe hoger de huurprijs zal gaan uitvallen. Het prijsverschil tussen het laagste en hoogste flex-tarief kan oplopen tot 60%. Vroegboeken is dus goed voor uw portemonnee!

Gmail: wilt u de prijsopgave graag op een Gmail adres ontvangen, check dan goed uw spambox! Een groot deel van onze prijsopgaven wordt door de Engelstalige links die erin worden gebruikt namelijk gezien als ongewenste mail/spam. Hierdoor worden veel prijsopgaven rechtstreeks in de spambox van geadresseerden geplaatst.

Naar het aanvraagformulier