• darkblurbg

Wij stellen het op prijs als u voor het invullen van het aanvraagformulier eerst deze informatie leest.

2020: het is nog niet mogelijk om een aanvraag voor camperhuur te doen voor een huurperiode beginnende in oktober 2020 en later omdat een deel van de definitieve camperprijzen nog niet bekend zijn gemaakt. Het doen van een aanvraag voor een huurperiode vanaf oktober 2020 heeft voorlopig dan ook geen enkele zin.

Minimale huurperiode: wij hanteren voor de meeste trajecten een minimale huurperiode van 14 dagen. Voor Sydney-Cairns (of andersom) is dat 21 dagen. Wilt u gaan reizen tussen Perth en Darwin (of andersom) dan geldt er een minimale huurperiode van 25 dagen. Wilt u per 4WD camper aan de oost- en zuidkust gaan reizen dan is het goed om te weten dat de minimale huurperiode 21 dagen is. Een uitzondering geldt voor huur vanuit/naar Cairns, daarvoor is de minimale huurperiode 10 dagen.    

4WD campers: wilt u in de maanden juli of augustus 2020 per 4WD camper gaan reizen en gaat uw voorkeur daarbij uit naar een Hilux Pod, Troopy Rooftop of Stationwagon 4WD dan dient u rekening te houden met een laag beschikbaar aantal campers of geen beschikbaarheid (Hilux Pod). De laatste 2 zijn de enige  campertypen welke op de zeer afgelegen Canning Stock Route zijn toegestaan, een route waarvoor de meeste reizigers al één tot anderhalf jaar van tevoren een planning maken. Daarnaast zijn er van elk model maar 4 tot 12 exemplaren in de verhuur waardoor deze bij (de altijd vroeg) aantrekkende vraag snel vergeven zijn. 

Gmail en Hotmail: wilt u de prijsopgave graag op zo'n adres ontvangen, check dan goed uw spambox! Het overgrote deel van onze prijsopgaven wordt door de Engelstalige links die erin worden gebruikt namelijk gezien als ongewenste mail/spam en hierdoor worden veel prijsopgaven rechtstreeks in de spambox van geadresseerden geplaatst of worden meteen geblokkeerd en/of verwijderd. Dit kan soms ook voorkomen bij de verzending aan een Live adres.

Wij nemen geen aanvragen meer aan welke afkomstig zijn van Yahoo e-mailadressen, dit omdat nagenoeg elke door ons aan een Yahoo adres verzonden prijsopgave nooit aankomt.

Naar het aanvraagformulier