• darkblurbg

Wij stellen het op prijs als u voor het invullen van het aanvraagformulier eerst deze informatie leest.

2019: het is nog niet mogelijk om een aanvraag te doen voor een huurperiode beginnende in november 2019 en later omdat een deel van de definitieve camperprijzen nog niet bekend zijn gemaakt. Het doen van een aanvraag voor een huurperiode vanaf november 2019 heeft dan ook geen enkele zin.

Minimale huurperiode: in het hoogseizoen, de maanden december en januari, is de minimale huurperiode per traject 14 dagen. Op het traject Perth-Darwin (of andersom) is dat gedurende de maanden mei t/m oktober altijd 21 dagen. Voor de overige perioden/maanden en trajecten geldt een minimale huurperiode van 10 dagen.

Vroegboeken: wilt u over 10 tot 11 maanden in Australie gaan reizen, zijn uw plannen al omlijnd en heeft u al de vluchten kunnen boeken, leg dan ook uw camper vast. U kunt dan gebruik maken van vroegboekkorting en lage flex-tarieven. Vooral een aantal 2WD campertypen zijn ver voor de gewenste afhaaldatum aantrekkelijk geprijsd. Hoe vroeger een camper wordt geboekt, hoe goedkoper u uit bent. Maar ook; hoe dichter u bij de gewenste afhaaldatum boekt, hoe lager de beschikbaarheid is en hoe hoger de huurprijs zal gaan uitvallen. Het prijsverschil tussen het laagste en hoogste flex-tarief kan oplopen tot 60%. Vroegboeken is dus goed voor uw portemonnee!

Gmail en Hotmail: wilt u de prijsopgave graag op zo'n adres ontvangen, check dan goed uw spambox! Het overgrote deel van onze prijsopgaven wordt door de Engelstalige links die erin worden gebruikt namelijk gezien als ongewenste mail/spam en hierdoor worden veel prijsopgaven rechtstreeks in de spambox van geadresseerden geplaatst of worden meteen geblokkeerd en/of verwijderd. Dit kan soms ook voorkomen bij de verzending aan een Live adres.

Per 1 augustus 2018 nemen wij geen aanvragen meer aan welke afkomstig zijn van Yahoo e-mailadressen, dit omdat nagenoeg elke door ons aan een Yahoo adres verzonden prijsopgave nooit aankomt.

Naar het aanvraagformulier