• darkblurbg

 

Wij stellen het op prijs als u voor het invullen van het aanvraagformulier eerst deze informatie leest.

Update 3 augustus 2022: vanwege het grote aantal internationale aanvragen en boekingen via onze 4WD afdeling kan een antwoord van onze kant langer duren dan dat gebruikelijk is.  

De minimale huurperiode voor alle trajecten bedraagt 21 dagen. Dit geldt ook als u vanuit/naar dezelfde stad reist. Een uitzondering is het traject Darwin-Perth v.v. waarvoor de minimale huurperiode 28 dagen is. 

Er worden geen 4WD campers vanuit Melbourne verhuurd. Tijdens het regenseizoen (half december t/m eind maart) is het niet mogelijk om een 4WD camper in Broome, Cairns of Darwin in te leveren. In deze periode zijn de depots in Alice Springs gesloten, zowel voor 2WD's als 4WD's. 

Gmail en Hotmail: wilt u de prijsopgave graag op zo'n adres ontvangen, check dan goed uw spambox! Het overgrote deel van onze prijsopgaven wordt door de Engelstalige links die erin worden gebruikt namelijk gezien als ongewenste mail/spam en hierdoor worden veel prijsopgaven rechtstreeks in de spambox van geadresseerden geplaatst of worden meteen geblokkeerd en/of verwijderd. Dit kan soms ook voorkomen bij de verzending aan een Live adres.