• darkblurbg

Wij stellen het op prijs als u voor het invullen van het aanvraagformulier eerst deze informatie leest.

2021: het is nog niet mogelijk om een aanvraag voor camperhuur te doen voor een huurperiode beginnende in juni 2021 en later omdat een deel van de definitieve camperprijzen nog niet bekend zijn gemaakt. Het doen van een aanvraag voor een huurperiode vanaf juni 2021 heeft voorlopig dan ook geen enkele zin.

De minimale huurperiode voor alle trajecten bedraagt 14 dagen. Dit geldt ook als u vanuit/naar dezelfde stad reist. Een uitzondering is het traject Darwin-Perth v.v. waarvoor de minimale huurperiode 21 dagen is. 

Gmail en Hotmail: wilt u de prijsopgave graag op zo'n adres ontvangen, check dan goed uw spambox! Het overgrote deel van onze prijsopgaven wordt door de Engelstalige links die erin worden gebruikt namelijk gezien als ongewenste mail/spam en hierdoor worden veel prijsopgaven rechtstreeks in de spambox van geadresseerden geplaatst of worden meteen geblokkeerd en/of verwijderd. Dit kan soms ook voorkomen bij de verzending aan een Live adres.

Wij nemen geen aanvragen meer aan welke afkomstig zijn van Yahoo e-mailadressen, dit omdat nagenoeg elke door ons aan een Yahoo adres verzonden prijsopgave nooit aankomt.

Naar het aanvraagformulier