• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Australia Campers is een aanbieder van huurcampers met afdelingen in Nederland en Australië met daarnaast flexwerkers in Frankrijk en Zwitserland. Ons team heeft bij elkaar vele tienduizenden kilometers door Australie gereisd op diverse manieren: per 4WD camper, stationwagon met kampeeruitrusting, Holden Ute canopy, (eigen) 4WD auto met off road campertrailer, grote motorhome, Hitop campervan en buy back 4WD camper. Door regelmatig het continent te bereizen blijven we uitgebreide kennis opdoen en kunnen we u als reiziger goed bijstaan met de opzet van uw plannen om zo bij te dragen aan een leuke en geslaagde vakantie! 

Onze absolute specialiteit is het reizen per 4WD auto of 4WD camper. We houden van de uitgestrektheid van het binnenland en het rijden over dirt roads en tracks in nauwelijks bezochte National Parks. Een 4WD is gewoonweg de beste manier om het land mee te gaan bereizen. 

Na een boeking kunt u gebruik maken van onze uitgebreide kennis, d.w.z. dat we u kunnen bijstaan met tal van reis, verblijf en routetips in/over de toeristische maar vooral ook van de minder bezochte gebieden. Het reizen per camper staat altijd centraal. Bij de toezending van de boekingsformulieren ontvangt u van ons een overzicht met allerlei reistips. Gaat u een campertrip maken van Cairns naar Melbourne v.v. dan zult u in de begeleidende e-mail bij uw formulieren veel routetips vinden, dit beslaat ongeveer 7 x een A4. De feedback van onze klandizie laat zien dat dit bijzonder wordt gewaardeerd en velen gebruiken de tips als rode draad in hun routeplanning. Het betreft tips die geen enkele andere aanbieder verstrekt, simpelweg omdat elders de zeer uitgebreide en langdurige reiservaringen down under ontbreken. 

Heeft u een 4WD auto of 4WD camper bij ons vastgelegd dan sturen we u na boeking een 3 pagina's tellend overzicht toe met nuttige tips over het rijden per 4WD, allen opgedaan tijdens onze lange reizen door de uitgestrekte Outback.

Als u plannen heeft om samen met uw kinderen te gaan reizen in Australie, neem dan gerust contact met ons op. We hebben zelf vaak het continent met kinderen bereisd in perioden varierend van enkele weken weken tot een half jaar, per 2WD maar vooral per 4WD. Voor meer informatie, zie deze pagina.

Voor lange trips kunt u bij ons terecht voor een buy back camper d.w.z. het kopen van een camper met gegarandeerde terugkoopgarantie. Gaat u langer op weg dan 4 maanden dan is de aanschaf van een buy back camper te overwegen. Dit is veel voordeliger dan wanneer u voor dezelfde tijd een camper zou gaan huren.