• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Camperhuur Australie | Campervan Rental Australia 

Wilt u een goedkope camper huren in bijvoorbeeld een plaats aan de oostkust van Australie? Bij camperhuur in Australie hoort een degelijke voorbereiding en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij maakt het niet uit of het om de oostkust, westkust of andere gebieden gaat. Australia Campers biedt u een ruime keuze aan campers down under: campervans, motorhomes en 4WD's, heeft vertegenwoordiging in zowel Nederland als Australië en is de enige aanbieder op de Nederlandstalige markt die enkel de focus legt op (goedkope) camperhuur. Onze communicatie is open en eerlijk en ook na boeking van uw 2WD of 4WD camper houdt onze service niet op. Door regelmatig het continent te bereizen doen we uitgebreide kennis op zodat we een ieder goed kunnen helpen met de planning om zo bij te dragen aan het welslagen van een camperreis in Australie! Onze medewerkers hebben door het continent gereisd per stationwagon/tent combinatie, Holden ute canopy, buy back (Bush)camper, 4WD camper, Landcruiser met off road trailer, Hitop campervan en 5 en 6 persoons motorhome. Tijdens elke camperreis werd er rondgetrokken met kinderen. Zoals u ziet is er veel camper- en reiservaring aanwezig en daarmee hebben we al vele reizigers terzijde kunnen staan met huren van hun campers down under en de daarbij behorende vragen over o.a. de route, campings, National Parks, dieren spotten (alleen oostkust), reizen met kinderen, 4WD tracks, etc. U zult opkijken van de heldere en uitgebreide communicatie die we er als zeer ervaren Australie reizigers op nahouden. Hierbij zullen we zeker niet schromen om waar nodig een negatief advies te geven over o.a. de routeplanning zodat er later geen teleurstelling zal ontstaan. Gaat u een camperreis maken langs de oostkust? U ontvangt dan na boeking onder meer goede tips over campings in en rond Sydney.  ‘Campervan rental Australia’? Kies dan voor Australia Campers! 

Een camper kopen in Australie voor het maken van een maandenlange camperreis.

Heeft u plannen om maandenlang rond te gaan reizen? Een tweedehands camper kopen in Australie is dan verreweg de beste oplossing. Zeker als u een 4WD camper zou gaan kopen kunt u tijdens uw rondreis van ongelimiteerde vrijheid genieten. Wij hebben al Bushcampers in de verkoop vanaf $24000 waarbij de gegarandeerde terugkoopprijs na uiterlijk 12 maanden 50% van de koopprijs bedraagt. Bij pick-up krijgt een ingerichte 4WD camper mee.

Australie: reizen met kinderen

Voor bijna alle kinderen geldt dat zij een camperreis in Australie fantastisch vinden en als het aan hen ligt willen ze nog vaak terug. Het land heeft de kleine reiziger bijzonder veel leuke dingen te bieden en dat maakt een rondreis per camper met kinderen in Australie bijna altijd tot een succes. Denk eens aan de vaak kindvriendelijke campings, de uitgestrekte stranden, de vele speeltuinen die u onderweg zult aantreffen, het rijke vogelleven, het spotten van kangoeroes, possums, koala’s, etc. Een verblijf met de camper op een National Park campground slaat ook altijd goed aan omdat de kinderen er meestal over veel speelruimte kunnen beschikken. Het wordt nóg leuker voor ze als het is toegestaan om een kampvuur te stoken. Wij hebben zelf tienduizenden kilometers met onze gezinnen gemaakt, dus wilt u met kinderen een rondreis gaan maken in Australie, neem dan gerust contact met ons op. Dat geldt ook zeker als u van plan bent om met uw kinderen per 4x4 camper op weg te gaan. Op deze pagina treft u zeer bruikbare informatie aan voor de reis met uw gezin o.a. 38 routes en het aantal dagen dat u daar het beste voor kunt inplannen. Want onthoudt goed: bereist u een groot traject als bijvoorbeeld Perth-Broome-Darwin in te korte tijd dan zal dat tijdens de rondreis een negatieve weerslag op de kinderen hebben wat uiteraard het algehele vakantieplezier niet ten goede zal komen. Reizen met kinderen in Australie? Neem dan contact op met Australia Campers!