• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Economy Hitop

Economy Hitop

Dit is de goedkoopst verkrijgbare Hitop campervan in Australie. Depots: Brisbane, Melbourne, Perth en Sydney.  Afmetingen: lengte 490 cm, breedte 170 cm, hoogte 270 cm en binnenhoogte 195 cm.    * het verbruik hangt nauw samen met de rijstijl, het gebruik van de airco en het terrein. 

Hitop 5 seats

Hitop 5 seats

Rondreizen als Australiërs? Een Hitop 5 seats heeft een neutrale uitstraling d.w.z. dat er geen belettering en stickers op de buitenkant van de camper aanwezig zijn.  Depots: Adelaide, Brisbane, Cairns, Melbourne, Mermaid Waters (Gold Coast) en Sydney. Afmetingen: lengte 502 cm, breedte 169 cm, hoogte 260 cm en binnenhoogte 190 cm.  * het verbruik hangt nauw samen met de rijstijl, het gebruik van de airco en het terrein. 

Poptop 4 seats

Poptop 4 seats

Alleen te huur vanuit en naar Sydney. De minimale huurperiode bedraagt 6 weken

Bent u voornemens om voor een lange periode in Australië te gaan reizen dan is een Poptop 4 seats door zijn extra's en betaalbaarheid hier een prima kandidaat voor. Voordelen t.o.v. andere (Hitop) campervans zijn: een zijluifel, meer opbergruimte, de mogelijkheid tot het buiten kunnen koken, eenvoudig op te maken bed, cruise control, veel minder windgevoelig tijdens het rijden door het lage dak, de uitbreidingsmogelijkheid van een tent achter de camper en een laag vast eigen risico van $1000 per schadegeval. Nadel…

Hiace 3 seats

Hiace 3 seats

Depots: Adelaide, Brisbane, Cairns, Perth, Melbourne en Sydney.  Afmetingen: lengte 500 cm, breedte 170 cm, hoogte 270 cm en binnenhoogte 192 cm.    * het verbruik hangt nauw samen met de rijstijl, het gebruik van de airco en het terrein. 

Cheapa Hitop

Cheapa Hitop

Depots: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Cairns, Darwin, Melbourne, Perth en Sydney.  Kenmerken: 2700cc benzinemotor, automatisch geschakeld, airconditioning in cabine, radio met AUX en USB, brandstoftank met 70 liter inhoud, brandstofverbruik 12-13 liter per 100 km*, 2 zitplaatsen met gordels, 2 slaapplaatsen, dubbele accu en 12V/240V stroomvoorziening. Voorin is alleen plaats voor 2 volwassenen of 1 volwassene en een kind van 8 jaar en ouder. Een Cheapa Hitop heeft een leeftijd van 4 t/m 6 jaar en is een voormalig Apollo Hitop campervan.  Afmetingen: lengte 490 cm, breedte 170 cm, hoogte…

Britz Hitop

Britz Hitop

Depots: Adelaide, Alice, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney.     Uitrusting

Hippie Hitop

Hippie Hitop

Depots: Brisbane, Cairns, Melbourne, Perth en Sydney. Een camper welke in Perth is afgehaald kan alleen daar worden ingeleverd.   Afmetingen: lengte 500 cm, breedte 170 cm, hoogte 270 cm en binnenhoogte 195 cm.   * het verbruik hangt nauw samen met de rijstijl, het gebruik van de airco en het terrein.